Bright Fauxtastic Bungee Tug - Tug-E-Nuff

Trekspel gemaakt van stevig imitatievacht met de nylon webbing (doorgestikt in de vacht voor extra sterkte). Vacht zorgt bij sommige honden voor extra motivatie en een handvat met 'bungee' (elastisch gedeelte) als een soort schokdemper voor uw schouder.

LET OP! KLEURKEUZE MOGELIJK!

Mogelijke kleuren
€ 22,99
Uit voorraad leverbaar.

 

Verzending binnen 4 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Bright Fauxtastic Bungee Tug  van Tug-E-Nuff

Trekspel gemaakt van stevig imitatievacht met de nylon webbing (doorgenaaid in de vacht voor extra sterkte). Vacht zorgt bij sommige honden voor extra motivatie en een handvat met 'bungee' (elastisch gedeelte) als een soort schokdemper voor uw schouder.

De totale lengte is ca 60cm en bestaat uit

  • Handvatten zijn 15cm
  • Elastisch gedeelte 23cm
  • Imitatievacht is ca 22cm

KLEURKEUZE IS MOGELIJK

To play or not to play | TugTouw spel inzetten als beloning.
Waarom het gebruik van een TugTouw? Samen spelen versterkt de band tussen u en uw hond. Uw hond maakt door het spel meer contact met u. U heeft immers iets wat hij graag hebben wil. Het Engelse spreekwoord luidt niet voor niets: ‘Who plays together, stays together’. Alleen wandelen met een hond is niet voldoende, hij heeft ook mentale uitdaging nodig. Samen spelen levert dus tal van voordelen op en het is bovenal erg leuk om te doen!

BELANGRIJK: De Bright Fauxtastic Bungee Tug  is NIET geschikt om je hond zonder toezicht mee te laten spelen. Berg het op na gebruik!

TEN-9677_roze
2 Items

Specifieke referenties

ean13
5060428310094