• Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!

Bungee Handled Fleece Tug - Tug-e-Nuff

Een combinatie van een stevig elastisch gedeelte (bungee) met handvat en een gevlochten Fleece.  De comfortabele handgreep zorgt voor meer grip en de bungee vermindert schokken in de schouders. Superleuk trekspel als je hond (of jijzelf) niet zo veel met (nep-)bont heeft!

Mogelijke kleuren
€ 24,95
Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!

 

Verzending binnen 4 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Bungee Handled Fleece Tug  -  Tug-e-Nuff

Een combinatie van een stevig elastisch gedeelte (bungee) met handvat en een gevlochten Fleece.  De comfortabele handgreep zorgt voor meer grip en de bungee vermindert schokken in de schouders.

Als bont niet echt meerwaarde geeft voor jouw hond, maar hij houdt van een leuk trekspel met jou, zou je kunnen vinden dat ze de structuur leuk vinden van het zachte vlies dat wordt gebruikt om dit heldere en kleurrijke rukspeeltje te maken.


De handgreep biedt een comfortabele, veilige grip, terwijl je een stevig elastisch deel (bungee) de klappen van het trekspel opvangt. Zo verklein je het risico op schouderblessure, maar bescherm je ook de nek van je hond. De fleece-vlecht is super sterk en zal de tand des tijds doorstaan met zelfs de meest enthousiaste trekkende honden!

Het speeltje is ongeveer 75 cm lang
- handvat 15cm
- bungee 20cm
- fleecevlecht 40cm


Momenteel alleen leverbaar in de combi oranje + groen + koningsblauw

To play or not to play | TugTouw spel inzetten als beloning.
Waarom het gebruik van een TugTouw? Samen spelen versterkt de band tussen u en uw hond. Uw hond maakt door het spel meer contact met u. U heeft immers iets wat hij graag hebben wil. Het Engelse spreekwoord luidt niet voor niets: ‘Who plays together, stays together’. Alleen wandelen met een hond is niet voldoende, hij heeft ook mentale uitdaging nodig. Samen spelen levert dus tal van voordelen op en het is bovenal erg leuk om te doen!

BELANGRIJK: De Bungee Handled Fleece Tug is NIET geschikt om je hond zonder toezicht mee te laten spelen. Berg speelgoed altijd op!

TEN-10148_blauw

Specifieke referenties

ean13
5060428310148