Faux Fur Squeaky Chaser - Tug-e-Nuff

LANG UITDAGEND SPEELTJE MET NAMAAKVACHT EN EEN PIEP!

Deze combinatie is de formule voor een interactief spel met je hond! Hij is lekker lang voor een motiverend spel: door je hond achter de vacht aan te laten jagen, voorzie je in een natuurlijke behoefte en blijf je interessant! De pieper geeft weer net dat beetje extra motivatie.

Mogelijke kleuren
€ 24,50
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 4 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Faux Fur Squeaky Chaser van Tug-e-Nuff

LANGE BUNGEE MET NAMAAKVACHT met ingenaaid piepertje

Deze combinatie is de formule voor een interactief spel met je hond! Dankzij het stevige elastische tussenstuk, worden de schokken in zowel jouw schouder, als ook in de nek van jouw hond opgevangen... minder kans op blessures dus! ;-) Hij is lekker lang voor een motiverend spel.... door achter de konijnenvacht aan te jagen voorzie je in een natuurlijke behoefte en blijf je interessant!

Het speeltje is ongeveer 110cm lang
- handvat 15cm
- bungee 17cm
- nylon webbing 49
- namaakvacht 27cm

LET OP: Dit speeltje is NIET geschikt om je hond zonder toezicht mee te laten spelen. Berg het op na gebruik!

To play or not to play | TugTouw spel inzetten als beloning.
Waarom het gebruik van een TugTouw? Samen spelen versterkt de band tussen u en uw hond. Uw hond maakt door het spel meer contact met u. U heeft immers iets wat hij graag hebben wil. Het Engelse spreekwoord luidt niet voor niets: ‘Who plays together, stays together’. Alleen wandelen met een hond is niet voldoende, hij heeft ook mentale uitdaging nodig. Samen spelen levert dus tal van voordelen op en het is bovenal erg leuk om te doen!

TEN-5006-blauw
2 Items

Specifieke referenties

ean13
5060428310452