Little Tugger Sheepskin bungee tug - Tug-e-Nuff

Een trekspeeltje met schapenvacht, soepel handvat en een stevig elastisch deel om schokken op te vangen. Deze is iets korter dan de Sheepskin Bungee Tug en stop je iets makkelijker weg tijdens de training. Het elastische gedeelte vangt de grootste schokken op voor jouw schouder en de nek van je hond.

€ 20,95
Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!


  • Vóór 16u besteld? Vandaag verzonden! Vóór 16u besteld? Vandaag verzonden!
  • Gratis verzending v.a. €55

Gratis verzending v.a. €55
  • Deskundig Advies

Deskundig Advies

Little Tugger Sheepskin Bungee Tug van Tug-e-Nuff. 

Een trekspeeltje met kortharig schapenvacht, soepel handvat en een stevig elastisch deel om schokken op te vangen. Deze is iets korter dan de Sheepskin Bungee Tug en stop je iets makkelijker weg tijdens de training. Het elastische gedeelte vangt de grootste schokken op voor jouw schouder en de nek van je hond.

Het speeltje is ongeveer 40 cm lang.
- handvat ong. 15cm
- elastisch gedeelte ong. 15cm
- schapenvacht ong. 10 / 12cm (x 8,5cm) ALTIJD ZWART

Handgemaakt en met natuurproducten; vachten (lengte in beharing) variëren per levering en kleurkeuze in momenteel nog geen optie!

To play or not to play | TugTouw spel inzetten als beloning.
Waarom het gebruik van een TugTouw? Samen spelen versterkt de band tussen u en uw hond. Uw hond maakt door het spel meer contact met u. U heeft immers iets wat hij graag hebben wil. Het Engelse spreekwoord luidt niet voor niets: ‘Who plays together, stays together’. Alleen wandelen met een hond is niet voldoende, hij heeft ook mentale uitdaging nodig. Samen spelen levert dus tal van voordelen op en het is bovenal erg leuk om te doen!

BELANGRIJK: De Little Tuggers zijn NIET geschikt om je hond zonder toezicht mee te laten spelen. Berg het op, na het spelen!

TEN-087