Little Tuggers - Mini American Football - Tug-e-Nuff

Een handig klein trekspeeltje met een soepel handvat en een Ho-Lee rugbybal. Door het handige formaat stopt u het speeltje tijdens de training zo in uw trainingstasje of jaszak. Daarnaast ook ideaal voor een apporteer spel met uw hond.

€ 19,49
Uit voorraad leverbaar

  • Vóór 16u besteld? Vandaag verzonden! Vóór 16u besteld? Vandaag verzonden!
  • Gratis verzending v.a. €55

Gratis verzending v.a. €55
  • Deskundig Advies

Deskundig Advies

Little Tuggers - Mini American Footbal Tug van Tug-e-Nuff. 

Een handig Tugje met een soepel handvat en een opengaten rugbybal. Door het handige formaat stopt u het speeltje tijdens de training zo in uw trainingstasje of jaszak. Daarnaast ook ideaal voor een apporteer spel met uw hond. Het speeltje is handmade.

Het speeltje is ongeveer 32 cm lang.
- handvat 23cm
- rubberen rugby gatenbal 9cm (x 5cm)

De rugbybal  heeft een afmeting van ca 9 x 5 cm.


Handgemaakt en kleuren variëren per levering, daarom is kleurkeuze geen optie!

To play or not to play | TugTouw spel inzetten als beloning.
Waarom het gebruik van een TugTouw? Samen spelen versterkt de band tussen u en uw hond. Uw hond maakt door het spel meer contact met u. U heeft immers iets wat hij graag hebben wil. Het Engelse spreekwoord luidt niet voor niets: ‘Who plays together, stays together’. Alleen wandelen met een hond is niet voldoende, hij heeft ook mentale uitdaging nodig. Samen spelen levert dus tal van voordelen op en het is bovenal erg leuk om te doen!

BELANGRIJK: De Little Tuggers zijn NIET geschikt om je hond zonder toezicht mee te laten spelen. Berg het op, na het spelen!

TEN-292
2 Items