PowerBall Bungee Tug - Tug-e-Nuff

Een leuke variant van een tugtouw met een bal. De PowerBall Bungee tug is gemaakt van een stevig elastisch deel, een comfortabel handvat en een stevige rubberen bal. Superfijn voor honden die gemotiveerd raken door een bal. En dankzij het stevige elastische tussenstuk, worden de schokken in jouw schouder, maar ook in de nek van jouw hond opgevangen voor meer comfort.

Mogelijke kleuren
€ 24,50
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 5 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Een leuke variant van een tugtouw met een bal. Pimple Bungee Ball Tug is gemaakt van een stevig elastisch deel, een comfortabel handvat en een stevige rubberen bal. Superfijn voor honden die gemotiveerd raken door een bal. En dankzij het stevige elastische tussenstuk, worden de schokken in jouw schouder, maar ook in de nek van jouw hond opgevangen voor meer comfort ;-)

Het speeltje is ongeveer 43cm lang
- handvat ong. 15cm
- bungee ong. 23cm
- bal ong. 5cm


>>>>

To play or not to play | TugTouw spel inzetten als beloning.
Waarom het gebruik van een TugTouw? Samen spelen versterkt de band tussen u en uw hond. Uw hond maakt door het spel meer contact met u. U heeft immers iets wat hij graag hebben wil. Het Engelse spreekwoord luidt niet voor niets: ‘Who plays together, stays together’. Alleen wandelen met een hond is niet voldoende, hij heeft ook mentale uitdaging nodig. Samen spelen levert dus tal van voordelen op en het is bovenal erg leuk om te doen!

BELANGRIJK: De PowerBall Bungee Tug is NIET geschikt om je hond zonder toezicht mee te laten spelen. Berg het op na gebruik!

TEN-5259-NewColor_oranje
3 Items

Specifieke referenties

ean13
5060428310421