Rabbit Skin Tug - Tug-e-Nuff

Klein handzaam tugje / trekspeeltje van konijnenvacht, dat makkelijk weggestopt kan worden. Een piepertje is ingenaaid en geeft weer extra stimulans om te komen spelen!

LET OP! Foto's zijn ter inspiratie! Kleurkeuze geen optie!

Mogelijke kleuren
€ 19,95
Uit voorraad leverbaar

  • Vóór 16u besteld? Vandaag verzonden! Vóór 16u besteld? Vandaag verzonden!
  • Gratis verzending v.a. €55

Gratis verzending v.a. €55
  • Deskundig Advies

Deskundig Advies

Rabbit Skin Tug van Tug-e-Nuff.

Klein handzaam tugje / trekspeeltje van konijnenvacht, dat makkelijk weggestopt kan worden. De vacht is stevig op en om de nylon webbing genaaid, zodat de meeste kracht daar op komt en niet op het (soms toch wel tere) konijnenvachtje.

Het speeltje is ongeveer 30cm lang
- handvat 15cm
- Konijnenbontje 15cm

Handgemaakt en kleuren variëren per levering, daarom is kleurkeuze geen optie!
U mag altijd uw voorkeur aangeven bij "opmerkingen" tijdens het bestelproces!

LET OP: De Rabbit Skin Pocket Squeaker is NIET geschikt om je hond zonder toezicht mee te laten spelen. Berg het op na gebruik! Een konijnenvachtje is kwetsbaarder dan bvb schapenvacht; vooral puppies die nog niet hebben gewisseld OF honden met een harde beet nemen beter iets van schapenvacht!

To play or not to play | TugTouw spel inzetten als beloning.
Waarom het gebruik van een TugTouw? Samen spelen versterkt de band tussen u en uw hond. Uw hond maakt door het spel meer contact met u. U heeft immers iets wat hij graag hebben wil. Het Engelse spreekwoord luidt niet voor niets: ‘Who plays together, stays together’. Alleen wandelen met een hond is niet voldoende, hij heeft ook mentale uitdaging nodig. Samen spelen levert dus tal van voordelen op en het is bovenal erg leuk om te doen!

TEN-216_blauw
2 Items

Specifieke referenties

ean13
5060428310216