Rabbitskin Chaser - Tug-e-Nuff

CHASER MET KONIJNENVACHT

Deze combinatie is de formule voor een interactief spel met je hond! Hij is lekker lang voor een motiverend spel.... door achter de konijnenvacht aan te jagen voorzie je in een natuurlijke behoefte en blijf je interessant!

LET OP! Kleurkeuze mogelijk :-)

Mogelijke kleuren
€ 24,95
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 4 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Rabbitskin Chaser van Tug-e-Nuff

Deze combinatie is de formule voor een interactief spel met je hond!  Hij is lekker lang voor een motiverend spel.... door achter de konijnenvacht aan te jagen voorzie je in een natuurlijke behoefte en blijf je interessant!

Het speeltje is ongeveer 110cm lang
- handvat 15cm
- bungee 17cm
- nylon webbing 49
- konijnenvacht 27cm

LET OP: De Rabbit Skin Pocket Squeaker is NIET geschikt om je hond zonder toezicht mee te laten spelen. Berg het op na gebruik! Een konijnenvachtje is kwetsbaarder dan bvb schapenvacht; vooral puppies die nog niet hebben gewisseld OF honden met een harde beet nemen beter iets van schapenvacht!

To play or not to play | TugTouw spel inzetten als beloning.
Waarom het gebruik van een TugTouw? Samen spelen versterkt de band tussen u en uw hond. Uw hond maakt door het spel meer contact met u. U heeft immers iets wat hij graag hebben wil. Het Engelse spreekwoord luidt niet voor niets: ‘Who plays together, stays together’. Alleen wandelen met een hond is niet voldoende, hij heeft ook mentale uitdaging nodig. Samen spelen levert dus tal van voordelen op en het is bovenal erg leuk om te doen!

TEN-254-blauw
8 Items

Specifieke referenties

ean13
5060428310254