Rip 'n Tug LOTUS ball van Busy Buddy - PetSafe

Deze LOTUS is een 2-in-1 speeltje: een beloning (met veortjes) en een leuk gooi / trekspel. Vul binnenkant met favoriete lekkernijen van uw hond en sluit met het klittenband. Als je hond een speeltje binnen een paar minuten kapot scheurt, laat ze met deze bal lekker trekken, scheuren en schudden. NOG leuker wanneer er ineens traktaties uit vliegen! Wordt vaak ingezet bij Agility trainingen!!

Mogelijke maten
€ 19,95
Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!


  • Vóór 16u besteld? Vandaag verzonden! Vóór 16u besteld? Vandaag verzonden!
  • Gratis verzending v.a. €55

Gratis verzending v.a. €55
  • Deskundig Advies

Deskundig Advies

Rip 'n Tug LOTUS ball van Busy Buddy

Deze LOTUS is een 2-in-1 speeltje: een beloning (met veortjes) en een leuk gooi / trekspel. Vul binnenkant met favoriete lekkernijen van uw hond en sluit met het klittenband. Als je hond een speeltje binnen een paar minuten kapot scheurt, laat ze met deze bal lekker trekken, scheuren en schudden. NOG leuker wanneer er ineens traktaties uit vliegen!

Wordt vaak ingezet bij Agility trainingen!! De hond gaat er met veel plezier achteraan en eenmaal te pakken... begint de magie :-) De hond hoeft niet te wachten op de baas, want ze kunnen het voertje zelf uit de LOTUS krijgen (indien goed aan geleerd - zie ook HOW TO = Engelstalig). Ze kunnen heel simpel met de neus de schelp open duwen en zo het voertje bemachtigen!

Bijzonderheden van de LOTUS:

  • Klein & compact (maar met het juiste gewicht voor het gooien).
  • Slimme opening die is net groot genoeg voor uw hond om het snoepje te kunnen pakken, klein genoeg dat het snoepje blijft zitten als je gooit.
  • Uitgevoerd in paars / geel, wat voor de hond goed zichtbaar is.
  • Minder frustratie tijdens training en betere resultaten door het gebruik van een speeltje dat is ontworpen met de behoeften van uw hond in het achterhoofd.

Afmetingen:

  • L:  ø= 11cm h= 11cm

Let op: dit is een interactief speeltje: je speelt MET je hond! Berg het op zodat het niet stuk gemaakt kan worden en LEUK BLIJFT!

LOTUS
2016-10-17