ScoubidouTugs - fleecevlecht

ScoubidouTugTouw van uitwasbaar fleece. Deze handgemaakte TugTouwen dagen elke hond uit met u te spelen vooral het bont zorgt voor een extra trigger. Dit spel is het ultieme interactie spel met uw hond. Speel dit alleen met uw hond en geef het niet als speeltje... zo blijft het een leuk spel alleen met u!

Mogelijke maten
Lengte
€ 6,95
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 5 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

To play or not to play | TugTouw spel inzetten als beloning.

Waarom het gebruik van een TugTouw? Samen spelen versterkt de band tussen u en uw hond. Uw hond maakt door het spel meer contact met u. U heeft immers iets wat hij graag hebben wil. Het Engelse spreekwoord luidt niet voor niets: ‘Who plays together, stays together’. Alleen wandelen met een hond is niet voldoende, hij heeft ook mentale uitdaging nodig.  Samen spelen levert dus tal van voordelen op en het is bovenal erg leuk om te doen!

Uniek concept | Handmade

Dit trekspeeltje is in geen enkele winkel te koop. Deze handgemaakte ScoubidouTugTouwen dagen elke hond uit met u te spelen. De bedenkers van dit TugTouw merkten tijdens de training dat het bontje of de flos een extra trigger voor de honden was. Dit is het handelsmerk van het TugTouw geworden

Diverse afmetingen:

Lengte 10-15 cm en 20 cm

Ze zijn handgemaakt. de afmetingen zijn bij benadering.

 

 

BELANGRIJK: De TugTouwen en zijn NIET geschikt om je hond zonder toezicht mee te laten spelen.

Scoub-Tug_10-15cm_M
3 Items