• Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!

Sheepskin Bungee Chaser with Tennisball - Tug-e-Nuff

LANGE BUNGEE MET SCHAPENVACHT EN TENNIS BAL

Deze combinatie is de formule voor een interactief spel met je hond! Dankzij het stevige elastische tussenstuk, worden de schokken in zowel jouw schouder, als ook in de nek van jouw hond opgevangen... minder kans op blessures dus! ;-) Hij is lekker lang voor een motiverend spel.... door achter de bal aan te jagen voorzie je in een natuurlijke behoefte en blijf je interessant!

Mogelijke kleuren
€ 31,95
Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!

 

Verzending binnen 4 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Sheepskin Bungee Chaser with Tennis Ball

LANGE BUNGEE MET SCHAPENVACHT

Deze combinatie is de formule voor een interactief spel met je hond! Dankzij het stevige elastische tussenstuk, worden de schokken in zowel jouw schouder, als ook in de nek van jouw hond opgevangen... minder kans op blessures dus! ;-) Hij is lekker lang voor een motiverend spel.... door achter de schapenvacht aan te jagen voorzie je in een natuurlijke behoefte en blijf je interessant!

Het speeltje is ongeveer 120cm lang
- handvat 15cm
- bungee 17cm
- nylon webbing 49
- schapenvacht 27cm
- tennisbal 7cm

DE VACHT IS ALTIJD ZWART in ons assortiment

To play or not to play | TugTouw spel inzetten als beloning.
Waarom het gebruik van een TugTouw? Samen spelen versterkt de band tussen u en uw hond. Uw hond maakt door het spel meer contact met u. U heeft immers iets wat hij graag hebben wil. Het Engelse spreekwoord luidt niet voor niets: ‘Who plays together, stays together’. Alleen wandelen met een hond is niet voldoende, hij heeft ook mentale uitdaging nodig. Samen spelen levert dus tal van voordelen op en het is bovenal erg leuk om te doen!

BELANGRIJK: De Sheepskin bungee Chaser is NIET geschikt om je hond zonder toezicht mee te laten spelen. Berg het op na gebruik!

TEN-414_bungee-chaser-tennisball_blauw