• Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!

Wondabaa Sheepskin Bungee Tug - Tug-E-Nuff

Trekspel gemaakt van sterke schapenvacht met de nylon webbing (doorgenaaid in de vacht voor extra sterkte). Wollen bijtstuk voor extra motivatie en een handvat met 'bungee' (elastisch) als een soort schokdemper voor de schouders. Het handvat is van comfortabel nylon webbing met een foam er in verwerkt, wat heerlijk zacht aanvoelt in je hand.

Mogelijke kleuren
€ 25,95
Deze optie (kleur, gewicht, maat, etc.) is momenteel niet leverbaar. Pas uw keuze aan.

 

Verzending binnen 4 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Wondabaa Sheepskin Bungee Tug van Tug-E-Nuff

Trekspel gemaakt van sterke schapenvacht met de nylon webbing (doorgenaaid in de vacht voor extra sterkte). Wollen bijtstuk voor extra motivatie en een handvat met 'bungee' (elastisch) als een soort schokdemper voor uw schouder.

De totale lengte is ca 60cm en bestaat uit

  • Opgevuld handvat is ong. 15cm
  • Bungee ong. 23cm
  • schapenvacht is ca 22cm

To play or not to play | TugTouw spel inzetten als beloning.
Waarom het gebruik van een TugTouw? Samen spelen versterkt de band tussen u en uw hond. Uw hond maakt door het spel meer contact met u. U heeft immers iets wat hij graag hebben wil. Het Engelse spreekwoord luidt niet voor niets: ‘Who plays together, stays together’. Alleen wandelen met een hond is niet voldoende, hij heeft ook mentale uitdaging nodig. Samen spelen levert dus tal van voordelen op en het is bovenal erg leuk om te doen!

BELANGRIJK: De Sheepskin Bungee Tug is NIET geschikt om je hond zonder toezicht mee te laten spelen. Berg het op na gebruik!

TEN-608-ROZE
0 Item

Specifieke referenties

ean13
5060428310018