• -40%

OUTLET Eat Slow Live Longer AMAZE FLOWER - anti schrok bak

UITLOPEND Anti Schrok bak in 5 frisse kleuren en 2 afmetingen en DE ideale voerbak voor kleine tot middelgrote honden. Kan gebruikt worden voor zowel brokken als voor vers vlees. Vaatwasbestendig en is weer een leuke afwisseling op de huidige anti schrok bakken.

Het eten naar binnen schrokken kan resulteren in een maag- en/of darmproblemen (overgeven, winderigheid, niet goed verteren van het eten, enz.) Met deze voerbak zal uw hond (of kat) beter kauwen en minder gulzig eten.

OOK VOOR KLEINE HONDJES!

Mogelijke maten
Mogelijke kleuren
€ 10,95
€ 6,57 40% korting
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 5 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Eat Slow Live Longer Amaze Flower

Het eten naar binnen schrokken kan resulteren in een maag- en/of darmproblemen (overgeven, winderigheid, niet goed verteren van het eten, enz.) Met de Eat Slow Live Longer antischrokbakken, zal uw hond (of kat) beter kauwen en minder gulzig eten. Daarnaast is het ook nog eens gewoon LEUK voor een hond om het eten op een uitdagender manier aangeboden te krijgen

Ideale voerbak voor middelgrote en kleine honden.  Kan gebruikt worden voor zowel brokken als voor vers vlees. Vaatwasbestendig en is weer een leuke afwisseling op de huidige anti schrok bakken.

OOK VOOR KLEINE HONDJES!

Verkrijgbaar in 2 afmeting:
Small - ø 13 cm (voor honden en katten)
Medium - ø 16 cm (voor honden)

En in 5 frisse kleuren; grijs, groen, rood, roze en blauw.

Geen BPA/ PVC / Phtalaten.

Vaatwasmachine bestendig (bovenin), onderkant is voorzien van anti slip.

EATS015B-blauw-S
1 Items