• -40%

OUTLET Eat Slow Live Longer -anti schrok bak

UITLOPEND - Anti Schrokbak of Hersenwerkbak in 4 frisse kleuren en 2 afmetingen. Ideale voerbak voor grote en kleine honden.  Kan gebruikt worden voor zowel brokken als voor vers vlees. Vaatwasbestendig en is weer een leuke afwisseling op de huidige anti schrok bakken.

Mogelijke maten
Mogelijke kleuren
€ 13,49
€ 8,09 40% korting
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 5 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Eat Slow Live Longer - anti schrok bak

Snel en gehaast eten, zoals schrokken, kan resulteren in een maagtorsie en/of overgewicht. Een maagtorsie is een levensbedreigende aandoening, waarbij de maag omdraait in de buikholte en zal worden afgesloten van de darmen en de slokdarm.

Schrokken beïnvloed ook de spijsvertering negatief, aangezien brokken heel in de maag terecht komen, dit resulteert zich weer in overgewicht. Daarnaast krijgt een hond veel lucht binnen wanneer hij schrokt, dit leidt tot winderigheid.

Met de Eat Slow Live Longer voerbak zal uw hond beter kauwen wat een positieve bijdrage heeft op de gezondheid van het gebit.

Het bovenstaande zegt genoeg! Als u vanaf nu ook wilt dat uw hond natuurlijk, leuk en langzamer eet…. dan is de Eat Slow ♥ Live Longer voerbak het product voor uw hond!

Verkrijgbaar in 2 afmeting:

Small  diameter ca. 20 cm, hoogte ca. 4 cm.

Large: diameter ca. 29 cm, hoogte ca. 6 cm.

En in 4 frisse kleuren; grijs, groen, rood en blauw.

Vaatwasbestendig en onderkant is voorzien van anti slip en gemaakt van hard ABS plastic (voedselveilig).

EATS008
2 Items